Tämä on Silent Disco

s_lahtilove16Silent Disco on noussut viime vuosina hitiksi ympäri maailmaa. Se on kokemus, joka jää ihmisten mieliin, sekä tanssijoille että sitä sivusta seuraaville. Siitä puhutaan jälkeenpäin, kerrotaan kavereille ja halutaan kokeilla uudestaan.

Silent Discossa kaikki kuuntelevat samaa, yleensä DJ:n soittamaa musiikkia kuulokkeilla, joissa musiikin äänenvoimakuuden voi säätää itse juuri haluamakseen. LED-kuulokkeet ovat mageen näköisiä ja loistavat hienosti pimeässä. Joissain kuulokkeissa, kuten SILENT-mallissamme, on lisäksi muusikin tahtiin välkkyvät värilliset ledit.

Silent Discossa on mahdollista tanssia vaikka kolmen eri musiikin tahtiin yhtä aikaa. Jos DJ:tä on esimerkiksi kaksi, kuulokkeista voi valita, kumpaa kuuntelee. Astetta villimmäksi Silent Discon tekee esimerkiksi battle, jossa kaksi DJ:tä kilpailee tanssijoiden suosiosta samalla tanssilattialla. Kuulokkeiden väristä näkee, kuka kuuntelee mitäkin DJ:tä ja musaa.

Silent Discon tekee ainulaatuiseksi se, että sen voi järjestää lähes missä vain ja lähes milloin vain! Musiikki voi pauhata kuulokkeissa sielläkin, missä äänentoistolaitteita ei voi tai ei haluta käyttää. Jotkut lähettimet toimivat myös sisäänrakennetuilla akuilla, jolloin Silent bileet voi laittaa pystyyn vaikka rannalle tai metsään, jonne ei saa vedetty sähköä.

Silent Disco pitää kokea!

Kokeile ja vuokraa laitteet täältä.

Aloitussivulle  Yhteystiedot