Silent seminaarit

Langattomat Silent-kuulokkeet ovat kätevä ratkaisu seminaaritarpeisiin.

Kuulokkeiden avulla voi esimerkiksi tulkkauksen toteutaa jopa kolmella kielellä samanaikaisesti. Et tarvitse erillistä vastaanotinpakkia ja siihen liitettäviä kuulokkeita, kuten perinteisissä tulkkauslaitteistoissa, vaan vastaanottimet on rakennettu sisään kuulokkkeisin. Kuulokkeisen muotoilu vähentää tilan muita, mahdollisesti häiritseviä ääniä.

Koska Silent-kuulokkeet toimivat radiotaajuuksilla, kulokeiden ja lähetinlaitteiston välilä ei tarvitse ola suoraa näköyhteyttä. Hyvissä olosuhteissa vastaanotto onnistuu jopa toisessa huoneessa.

Ei enää häiritsevää kaikua

Silent-kuulokkeiden kanssa seminaarien ja esitysten pitäminen onnistuu jopa kaikuisissa ja meluisissa tiloissa. Akustiikan kuuntelulle aiheiuttavia haasteita ei ole, kun puhe ja esitysten muut äänet välittyvät intiimisti suoraan kuulijan korvaan. Huomio on taattu!

Olemme huomanneet, että esimerkiksi heitettävä CatchBox-mikrofoni toimii Silent-seminareissa erityisen hyvin. Tavanomaisen äänentoiston yhteydessä haastetta lisäävää äänen kiertoa ei ole. Seminaarien osallistujat puhuvat CatchBoxiin läheltä ja hyvin, koska he kuuevat kulokkeistaan, milloin oma ääni kuulostaa selkeältä.

Kysy lisää Sonjalta, puh. 040 558 1908 tai (etunimi)@silent.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.