Presidentin puhe, messuosaston vetonaula, parantunut oppiminen, mainoskuvausten tähti – Silentista on moneksi

Langattomat Silent-kuulokkeet ovat ollet mukana monessa tilaisuudessa. Silent Discon lisäksi kuulokejärjestelmä taipuu niin puheen seuraamiseen, opetuskäyttöön, seminaarin pitämiseen kuin kävelykierroksellekin.20180912_191637

Kuvassa koreografi Venla Vuorio vetää Helsingin Messukeskuksessa Habitare x TRE — Designed moves -kävelyä Habitaren läpi. Kyseessä oli aivan uudenlainen tapa kiertää designmessut tanssien ja liikehtien Silent-kuulokkeiden antaman tahdin mukaan.

Syksyllä 2018 toimitimme erään suuren yrityksen pääkonttoriin kymmeniä kuulokkeita Nordic Business Forumin seuraamista varten. Konttorissa työskenneltiin tapahtuman kanssa samaan aikaan, eikä suurella videotykillä nähdyn suoran lähetyksen äänen haluttu häiritsevän kaikkia työntekijöitä. Kuulokkeilla halukkaat pystyivät kuuntelemaan muun muassa USA:n entisen presidentin Barak Obaman puhetta kollegojaan häiritsemättä.

IMG_9744Biletystä kauppakeskuksessa

Lasten välipalavalmistaja TwoDads järjesti promovideon kuvauksiin lasten Silent Discon Helsingin keskustassa kauppakeskus Kampissa. Parikymmentä lasta tanssi ohjaajan johdolla eri puolilla kauppakeskusta ja Kampintoria. Kaikki ohikulkijat kääntyivät katsomaan iloista ja vauhdikasta joukkoa, josta ei kuulunut ollenkaan ääntä. Musiikki ja ohjaajan neuvot välittyivät tanssijoilden Silent-kuulokkeisiin akkukäyttöisen lähetimen avulla.

Silent Disco bussissa!

Ehkä erikoisin Silent Disco nähtiin, kun 200 kuuloketta ja neljä bussilastillista juhlijoita viiletti Helsingin keskustan läpi julhapaikasta toiseen. Bussikuskit kyllä huomasivat, että Slent Bussissa ei ollut hiljaista, kun bilettäjät lauloivat yhteen äänen.

Oppiminen parani kuulokkeiden avulla

Lahtelainen Tiirismaan koulu joutui siirtymään ison remontin ajaksi opetustiloiksi muutettuun urheilu- ja messuhalliin. Vaikka akustiikkaa yritettiin saada kuntoon, oli kaikuisaan halliin rajatuissa kieliluokissa opiskelu vaikeaa. Toimitimme kieliluokkiin kaikille oppilaille Silent-kuulokeet, joiden kautta he pystyivät kuuntelemaan sekä valmista opetusmateriaalia että tarvittaessa opettajan puhetta. Koulusta kerrottiin, että keskittymisvaikeuksista kärsivien oppilaiden oppimistulokset paranivat, kun kuulokkeet sulkivat ylimääräiset ympäristön häiriöt pois ja auttoivat oppilaita keskittymään olennaiseen.

Monta käyttöä messuosastoilla

Messuilla langattomat kuulokkeet ovat ollet lyömättömät. Eräs asiakaamme halusi, että osastolla käyvät vieraat voivat keskittyä häiriöttä tietoiskuihin ja esityksiin. Ratkaisu löytyi Silent-kuulokkeista.

Eräillä toisilla messuilla osastolla kävijät haluttiin eristää hetkeksi sen hetkisestä todellisuudesta ja kokevan maanjäristyksen kauhut ja äänimaiseman yhdessä visuuaalisten elementtien avulla. Ratkaisu tähänkin tilanteeseen löytyi Silent-kuulokkeista.

IMG_9447Irti piuhoista

Akkukäyttöiset lähetimet mahdollistavat  Silent-kuulokkeiden käyttämisen sielläkin, missä sähköä ei ole tai se on hankalasti saatavilla. Helsingin Roihuvuoressa toteutettiin kävelykierros lähiön maastossa, jonne oli pystytetty erilaisiä taide-elämyksiä. Kierroksen osanottajat kuuntelivat monipuolista, ennalta tehtyä äänimaisemaa Silent-kuulokkeilla.

TV-väjeä urheiluksekuksessa

Kun kansainvälisten televisioyhtiöiden ohjaajat ja tuottajat tutustuivat tulevien MM-kisojen suorituspaikkoihin, oli tärkeää, että kaikki eri puolilla kisastadionia vaeltavat mediatyöläiset kuulevat, mitä aluetta esittelevät kisajärjestäjät heille kertovat. Langaton mikrofoni, joka lähettää signaalin suoraan Silent-kuulokkeisin, oli ratkaisu tilanteeseen.

38199224-363a-4078-957e-fd1513d4d0b3

Silent kuulokkeet ovat olleet monessa mukana. Kuulokkeilla on kuunneltu Silent movies -elokuvanäytöksiä, seurattu isolla joukolla jääkiekon MM-kisojen loppuottelun selostusta, jännitetty luurit päässä Euroviisujen voittajaa ja juhlittu tupaantulijaisia.

Seuraavan käyttökohteen päätät vaikka sinä! Kysy lisää Sonjalta, puh. 040 558 1908 tai (etunimi)@silent.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

Aloitussivulle Yritys Yhteystiedot